Toimeksianto vapauteen

Asunto Mandaatti on lupaus siitä, että jokaisen asiakkaamme asunto saadaan myytyä, aina.

Varma Arvo

Välityspalvelumme lyhyesti

Myyntisuunnitelma

Välityspalvelu alkaa arviointikäynnillä, jossa keskustelemme tarpeistasi ja tavoitteistasi asuntosi suhteen. Tämän pohjalta laadimme kattavan ja selkeän myynnin suunnitelman, jolla tavoitteet tullaan takuuvarmasti saavuttamaan.

Valokuvaus ja stailaus

Visuaalisesti houkuttelevat myyntikuvat ovat tutkitusti yksi tärkeimmistä asioista asuntomyynnin onnistumiselle. Palvelumme pitää aina sisällään ammattitasoiset valokuvat sekä sisustussuunnittelijan tekemän stailauksen myytävälle asunnolle.

Myynti ja markkinointi

Asuntoasi tullaan markkinoimaan alan suurimpien verkkosivujen lisäksi vahvasti myös sosiaalisessa mediassa. Myynnistä vastaavat alan parhaimmistoon kuuluvat välittäjämme.

Välityspalkkio

Välityspalkkio myyntitoimeksiannoista on 3,00 % + alv kohteen velattomasta kauppahinnasta, kuitenkin vähintään 3 400 € sis. alv.

100%

Varma Arvo -palvelu

Tavalliseen välityksen lisäksi meillä on pakissa työkalu, jota ei muualta löydy. Varma Arvo -palvelu on kerros- ja rivitaloasuntojen myyjille suunnattu 100 % varma ja nopea myyntipalvelu. Tutustu ja katso miten Varma Arvo toimii!

Asunto kaupaksi 100 % varmuudella ja nopeasti, aina.

Meillä on pakissa työkalu, johon emme ole muualla törmänneet. Palvelun nimi on Varma Arvo.

1

Välittäminen

Kaikki välittämiseen liittyvät toimenpiteet ja ratkaisut perustuvat asiakkaamme eli sinun tarpeen täyttämiseen parhaalla mahdollisella tavalla.

2

Tinkimättömyys

Emme ikinä tingi periaatteestamme, että asuntosi myydään varmasti. Ei hinnalla millä hyvänsä, vaan asuntosi realistisella ja omaan elämäntilanteeseesi sopivalla myyntihinnalla.

3

Rehellisyys

Kerromme sinulle kiertelemättä ja ilman omaa agendaa, millaisilla toimenpiteillä asuntosi saadaan varmasti kaupaksi.

4

Osaaminen

Teemme kotiläksymme hyvin ja pysymme kartalla markkinoista. Olemme aina proaktiivisia asumiseesi liittyvien tarpeiden suhteen.

Välittämisen varmuutta

Katso, kuka meistä voisi palvella sinua parhaiten.

Suomen varmin ja vaivattomin välittämisen muoto.

Matkamme kohti parempaa välittämistä on alkanut. Tervetuloa mukaan!