Vuokra-asunnot Kuopio

Löydä vapaat vuokra-asunnot Kuopion alueella. Sovi esittely ja tee hakemus asunnosta.

Tee vuokrahakemus Tutustu vuokravakuuspalveluun

Selaa kohteita

Vuokra-asunnon hyötyjä

Parhaita vuokra-asumisen puolia on varmasti sen joustavuus ja huolettomuus. Vuokra-asuntoa on helppo vaihtaa kun elämäntilanne muuttuu tai tulee tarve vaihtaa paikkakuntaa. Riittää kun tekee irtisanomisilmoituksen vuokranantajalle. Sinun ei tarvitse huolehtia vuokra-asunnon kunnossapidosta tai taloyhtiön tulevista kalliista remonteista.

Vuokra-asuntoon ei myöskään tarvitse sitoa suurta pääomaa kuten ostettavassa asunnossa. 1-2kk vuokraa vastaava vuokravakuus on yleensä summa joka täytyy sitoa vuokrasuhteen ajaksi. Voit lukea Asunto Mandaatin välittämiin vuokra-asuntoihin sisältyvästä vuokravakuuspalvelusta täältä.

Ostaessa täytyy tiedostaa asunnon arvon mahdollinen aleneminen sekä taloyhtiön tulossa olevat kalliit remontit. Joskus omarahoitusosuuden sijoittaminen voi olla kannattavampi ratkaisu. Taloyhtiössä tehtävät remontit eivät juurikaan vaikuta vuokra-asunnossa elämiseen. Poikkeuksena LVIS-, ikkuna- ja julkisivuremontit jotka voivat estää asumisen tai ainakin vaikuttaa asumisviihtyvyyteen.

Kuopiossa vuokralaisella on hyvin valinnan varaa erilaisista kohteista sillä Kuopiossa on rakennettu uusia asuntoja kovaa tahtia viime vuosina. Viimeisen kymmenen vuoden aikana on kehittynyt kokonaan uusia asuinalueita kuten Saaristokaupungin alue ja Pihlajalaakso. Myös keskustan alueella on tehty paljon täydennysrakentamista. Uudessa talossa myös asumismukavuus on usein parempi kuin vanhassa asunnossa. Uusissa taloissa esimerkiksi kylpyhuoneessa on paremmin tilaa ja astianpesukone kuuluu keittiön varustukseen.

Välitämme vuokra-asunnot Kuopiossa ja Siilinjärvellä. Löydät Asunto Mandaatin vapaat vuokra-asunnot Kuopiossa myös Vuokraovesta ja Oikotieltä.

Tai ota suoraan yhteyttä

Jani Lapinsalo

Vuokrauspäällikkö, LKV, LVV

jani.lapinsalo@asuntomandaatti.fi

William Hintsala

Vuokra-asunnot

william.hintsala@asuntomandaatti.fi