Vapaat vuokra-asunnot

Haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisimman paineettoman, riskittömän ja varman tavan vaihtaa asunto. Löydä vapaat vuokra-asunnot Kuopio ja Siilinjärvi.

Jätä vuokrahakemus Tutustu vuokravakuuspalveluun

Selaa kohteita

Vuokra-asunnon hyötyjä

Parhaita vuokra-asumisen puolia on varmasti sen joustavuus ja huolettomuus. Vuokra-asuntoa on helppo vaihtaa kun elämäntilanne muuttuu tai tulee tarve vaihtaa paikkakuntaa. Riittää kun tekee irtisanomisilmoituksen vuokranantajalle. Sinun ei tarvitse huolehtia vuokra-asunnon kunnossapidosta tai taloyhtiön tulevista kalliista remonteista.

Vuokra-asuntoon ei tarvitse sitoa suurta pääomaa kuten ostettavassa asunnossa. 1-2kk vuokraa vastaava vuokravakuus on yleensä raha joka täytyy sitoa asuntoa vuokratessa. Voit lukea Asunto Mandaatin välittämiin vuokra-asuntoihin sisältyvästä vuokravakuuspalvelusta täältä.

Ostaessa täytyy tiedostaa asunnon arvon mahdollinen aleneminen sekä taloyhtiön tulossa olevat kalliit remontit. Joskus omarahoitusosuuden sijoittaminen voi olla kannattavampi ratkaisu. Taloyhtiössä tehtävät remontit eivät juurikaan vaikuta vuokra-asunnossa elämiseen. Poikkeuksena LVIS-, ikkuna- ja julkisivuremontit jotka voivat estää asumisen tai ainakin vaikuttaa asumisviihtyvyyteen.

Välitämme vuokra-asunnot Kuopiossa ja Siilinjärvellä. Löydät vuokrakohteemme myös Vuokraovesta ja Oikotieltä.

Jossain vaiheessa saatat kuitenkin kaivata pysyvämpää asumismuotoa. Katso myös myynnissä olevat kohteemme. Asunnon ostaminen on helpompaa vuokralla asuessa kun ei tarvitse myydä entistä asuntoa ja myös muuttoaikataulu vuokra-asunnossa on joustavampi.