Varmin ja vaivattomin välittämisen muoto

Meillä kaiken tekemisen keskiössä ovat ihmiset, joilla on hyvä olla. Kun työntekijämme voivat hyvin, heijastuu se myös asiakkaisiimme ja tehdyn työn jälkeen.

Asunto Mandaatti Yhtiöt Oy

Puijonkatu 23, katutaso,

70100 Kuopio

Laskutustiedot

Verkkolaskuosoite 003731932281

Maventa oy:n välittäjätunnus 003721291126

Perinteinen kiinteistönvälitys on tehnyt itselleen karhunpalveluksen…

Huomasimme jo jokin aikaa sitten, että perinteinen kiinteistönvälitys on tehnyt itselleen karhunpalveluksen. Pramein myyntipuhein, tarjouskauppakisoin ja hinnalla kikkailuin tavoitellessaan vain ja ainoastaan parasta markkinahintaa. Voittoja maksimoidessaan kiinteistönvälityksen konkarit ovat unohtaneet välityksen perimmäisen lähtökohdan: asiakkaan todellisen tarpeen.

Perustimme Mandaatti Yhtiöt, koska haluamme vapauttaa suomalaiset asunnon omistamiseen liittyvistä huolista. Haluamme tarjota asunnon omistajille, myyjille ja ostajille mahdollisimman paineettoman, riskittömän ja varman tavan vaihtaa, myydä tai omistaa asunto.

Asunto Mandaatti perustuu lupaukselle, että jokaisen asiakkaamme asunto saadaan myytyä 100 % varmuudella, aina. Teemme välittämiseen liittyvän työn asiakkaiden vaihtuvat elämäntilanteet ja tarpeet huomioiden, jotta he voivat keskittyä elämiseen ilman riskiä tai painetta asumisesta ja omistamisesta.

Haluamme olla Suomen varmin ja vaivattomin välittämisen muoto. Matkamme kohti parempaa välittämistä on alkanut, tervetuloa mukaan!

Miten pystymme lupaamaan, että saamme asunnot 100 % varmuudella kaupaksi?

Asunto Mandaatin liiketoiminnan kivijalkana toimii vakavarainen rakennusliike Insaco Group, joka toteuttaa huoneistoremontit lattiasta kattoon. Yhteistyön ansiosta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme kokonaisvaltaisen välityspalvelun perinteisen asunnonmyynnin tueksi. Palvelun nimi on Varma Arvo. Se on palvelu, jota ei muualta löydy.