Asuntojen vuokravälitys

Asunto Mandaatin vuokravälitys Kuopiossa ja Siilinjärvellä on lupaus siitä, että vuokranantaja saa vuokran aina ajallaan 100% varmuudella, koko vuokrasuhteen ajan.

Vuokravälitys Kuopio ja Siilinjärvi

Onko sinulla sijoitusasunto jolle haluat varman ja säännöllisen vuokratulon? Asunto Mandaatin Varma Vuokra vuokravälityspalvelu vähentää vuokranantajan stressiä ja tarjoaa uudenlaisen palvelukokonaisuuden Kuopiossa sekä Siilinjärvellä. Palvelukattaus on suunniteltu tekemään asuntoasiat helpommiksi ja joustavammiksi sijoitusasuntonsa vuokraamista harkitsevalle. Tarjoamme vuokravälitystä jossa sekä vuokranantajalla että välittäjällä on aidosti yhteisenä tavoitteena löytää vuokra-asuntoon luotettava ja pitkäaikainen vuokralainen.

Yhteydenotto meihin

Vuokravälityspalvelu alkaa arviointikäynnillä, jossa keskustelemme tarpeistasi ja tavoitteistasi asuntosi suhteen. Tämän pohjalta laadimme tarjouksen asuntosi vuokrasta ja palvelukokonaisuudestamme.

Kohteen valokuvaus

Laadukkaat kuvat markkinoinnissa ovat tutkitusti yksi tärkeimmistä asioista vuokraajan mielenkiinnon herättämiselle ja asunnon vuokrauksen onnistumiselle.

Markkinointi

Vuokra-asuntoasi markkinoimaan alan merkittävimmillä verkkosivustoilla. Vuokravälityksestä Kuopiossa ja Siilinjärvellä vastaavat vuokravälittäjämme joilla on vuosien kokemus vuokra-asunnoista.

Vuokrasopimus

Vastaanotamme vuokra-asuntohakemukset sekä tarkastamme hakijoiden luottotiedot. Tämän perusteella teemme ehdotuksen, kenelle vuokra-asunto kannattaa mielestämme vuokrata ja teemme vuokrasopimuksen.

Avaimet käteen -palvelu

Tarjoamme kattavan palvelukokonaisuuden. Vastaamme mm. avainhallinnasta, vuokrasopimuksien laadinnasta, muuttotarkastuksesta sekä luottotietojen tarkistuksesta.

Varma Vuokra

Valvomme ja takaamme vuokran koko vuokrasuhteen ajan. Tilitämme vuokrat automaattisesti vuokranantajan tilille kuukauden 15. päivä.

Vuokravakuuspalvelu

Asunto Mandaatti myöntää vuokralaiselle 2kk vuokratakauksen. Vuokravakuuspalvelun hinta sisältyy pyydettävään vuokraan.

0€

Välityspalkkio

Vuokra-asunnon välityspalkkio 0€ vuokravälityksen yhteydessä.

Miksi valita Asunto Mandaatin Varma Vuokra?

– Saat asunnon välityksen täysin maksutta
– Saat Varman Vuokran aina kuukauden 15. päivä kun asunto on vuokrattu
– Säästät välityskustannukset
– Säästät vapaa-aikaasi
– Voit tarvittaessa myös myydä asuntosi kauttamme
– Saat luotettavan ja osaavan henkilöstön käyttöösi
– Saat aina 2kk vakuuden asunnollesi. Lue lisää vuokravakuuspalvelustamme
– Vahva osaaminen huoneiston kuntoon liittyvistä asioista
– Teemme muuttotarkastuksen vuokralaisen vaihtuessa
– Hoidamme kommunikoinnin vuokralaisen kanssa vuokrasuhteen aikana puolestasi

Lue blogistamme miksi kannattaa käyttää vuokravälittäjää sijoitusasunnon vuokrauksessa?