Kiinteistönvälitys Kuopio

Asunto Mandaatti on varmin ja vaivattomin välittämisen muoto! Haluamme tarjota asunnon omistajille, myyjille ja ostajille mahdollisimman paineettoman, riskittömän ja varman tavan vaihtaa, myydä tai omistaa asunto. Meillä kaiken tekemisen keskiössä ovat ihmiset, joilla on hyvä olla. Kun työntekijämme voivat hyvin, heijastuu se myös asiakkaisiimme ja tehdyn työn jälkeen.

Asunto Mandaatti Yhtiöt Oy

Kiinteistönvälitys Kuopio
Puijonkatu 23, katutaso,
70100 Kuopio

Y-tunnus 3193228-1

Laskutustiedot

Verkkolaskuosoite 003731932281

Maventa oy:n välittäjätunnus 003721291126

Perinteinen kiinteistönvälitys on tehnyt itselleen karhunpalveluksen…

Huomasimme jo jokin aikaa sitten, että perinteinen kiinteistönvälitys on tehnyt itselleen karhunpalveluksen. Pramein myyntipuhein, tarjouskauppakisoin ja hinnalla kikkailuin tavoitellessaan vain ja ainoastaan parasta markkinahintaa. Voittoja maksimoidessaan kiinteistönvälityksen konkarit ovat unohtaneet välityksen perimmäisen lähtökohdan: asiakkaan todellisen tarpeen.

Asunto Mandaatti Yhtiöt on perustettu, koska haluamme vapauttaa suomalaiset asunnon omistamiseen liittyvistä huolista. Haluamme tarjota asunnon omistajille, myyjille ja ostajille mahdollisimman paineettoman, riskittömän ja varman tavan myydä, ostaa tai vuokrata asunto. Kun haluat myydä asuntosi, tarjoamme kattavan markkinointipaketin, joka sisältää laadukkaat kuvat ja esittelyn asunnostasi. Käytössämme on myös ammattitaitoiset stailaajat, jotka auttavat asunnon stailauksessa parhaan mahdollisen lopputuloksen saavuttamiseksi. Tavoitteenamme on löytää nopeasti ostaja asunnollesi parhaaseen mahdolliseen hintaan. Meillä on vankka kokemus kiinteistömarkkinoista ja tunnemme paikallisen asuntomarkkinan läpikotaisin.

Teemme kiinteistönvälitykseen liittyvän työn asiakkaiden vaihtuvat elämäntilanteet ja tarpeet huomioiden, jotta he voivat keskittyä elämiseen ilman riskiä tai painetta asumisesta ja omistamisesta. Asiakkaamme ovat aina etusijalla, ja panostamme jokaisen asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin. Meiltä löytyy asiantunteva ja kokenut henkilökunta, joka auttaa asiakkaitamme kaikissa kiinteistöön liittyvissä asioissa. Kun valitset meidät kumppaniksesi, voit olla varma siitä, että saat ammattitaitoista ja luotettavaa palvelua. Käytössämme on modernit työkalut ja teknologia, jotka mahdollistavat nopean ja tehokkaan palvelun.

Haluamme olla Suomen varmin ja vaivattomin välittämisen muoto. Tällä hetkellä kiinteistönvälityksemme palvelee asiakkaita Kuopion alueella. Matkamme kohti parempaa välittämistä on alkanut – tervetuloa ostamaan, myymään tai vuokraamaan asunto Kuopiossa kauttamme!

Kiinteistönvälitys Kuopio

Tutustu kiinteistönvälityksen tiimiimme ja katso, kuka meistä voisi palvella sinua parhaiten. Asunto Mandaatin välittämisen ammattilaiset auttavat niin myymään, ostamaan kuin vuokraamaan asunnot Kuopion alueella.