Blogi

Kiinteistönvälityspalvelu Kuopiossa

Kiinteistönvälityspalvelumme

Kiinteistönvälityspalvelussamme kaiken lähtökohta on asiakkaan todellinen tarve. Palvelun suunnittelussa olemme kiinnittäneet erityistä huomiota asiakkaan tarpeiden huomioimisen lisäksi myös palvelun sujuvuuteen. Sujuvuus saadaan aikaan selkeällä palvelustrategialla, ammattitaitoisilla työntekijöillä ja erottuvalla yritysimagolla. Jokaisen asiakkaan yksilölliset tarpeet ovat meille tärkeitä ja huomioimme ne aina myyntiprosessissa. Alle olemme listanneet kiinteistönvälityspalvelumme tärkeimmät askeleet.

Myyntisuunnitelma

Välityspalvelu alkaa arviointikäynnillä, jossa keskustelemme tarpeistasi ja tavoitteistasi asuntosi myynnin suhteen. Tämän pohjalta laadimme kattavan ja selkeän suunnitelman asunnon myyntiin, jolla tavoitteet tullaan takuuvarmasti saavuttamaan.

Valokuvaus ja stailaus

Visuaalisesti houkuttelevat myyntikuvat ovat tutkitusti yksi tärkeimmistä asioista asuntomyynnin onnistumiselle. Palvelumme pitää aina sisällään ammattitasoiset valokuvat sekä sisustussuunnittelijan tekemän stailauksen myytävälle asunnolle.

Myynti ja markkinointi

Asuntoasi tullaan markkinoimaan alan suurimpien verkkosivujen lisäksi vahvasti myös sosiaalisessa mediassa. Myynnistä vastaavat alan parhaimmistoon kuuluvat kiinteistönvälittäjät Kuopiossa.

Varma Arvo -palvelu

Tavalliseen välityksen lisäksi meillä on pakissa työkalu, jota ei muualta löydy. Varma Arvo -palvelu on kerros- ja rivitaloasuntojen myyjille suunnattu 100 % varma ja nopea myyntipalvelu. Tutustu ja katso miten Varma Arvo toimii!

Erotumme laadukkailla myyntikuvilla

Jotta ammattitaitoiset välittäjämme pääsevät oikeuksiinsa, täytyy meillä olla myös myyntiprosessi kaiken kaikkiaan kunnossa. Yhtenä tärkeimmistä asioista pidämme laadukkaita myyntikuvia, joka taas vaatii mielestämme ammattitaitoista stailausta. Asuntojen stailaus myyntikuvia varten on yleistynyt vuosi vuodelta yhä enemmän, ja sillä on todettu olevan varsin positiivinen ja nopea vaikutus myyntiaikaan. Tavoitteenamme on saada asunnosta paras mahdollinen myyntihinta, sekä potentiaaliset asiakkaat kiinnostumaan kohteesta. Tämän vuoksi haluamme tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua myös hyvien myyntikuvien osalta. Välityspalkkioon kuuluu aina sisustussuunnittelijan stailaus, sekä ammattivalokuvaajan kuvaus.

Alla olevassa videossa olemme avanneet kiinteistönvälityksen myyntiprosessiamme.