Varma Arvo - asunto kaupaksi

Varma Arvo on lupaus siitä, että saat asuntosi nopeasti kaupaksi 100 % varmuudella, aina.

Näin Varma Arvo -palvelu toimii asuntojen myynnissä

Varma Arvo -palvelumme perustuu takuuhintaan, jonka saat yhteistyökumppaniltamme kerros- tai rivitalohuoneistostasi heti, kun sen tarvitset. Antamamme ostotarjous on pitävä ja toimii varmana arvona, eli takuuhintana myytävälle asunnollesi. Takuuhinta perustuu alueen yleiseen hintatasoon, arvioituihin remontointikustannuksiin sekä välittäjiemme arvioihin asunnon lopullisesta myyntihinnasta avoimilla markkinoilla.

Asunto kaupaksi 100 % varmuudella

Ostotarjouksen saatuasi voit valita, haluatko myydä asuntosi suoraan yhteistyökumppanillemme takuuhintaan vai haluatko laittaa asunnon myyntiin alan parhaimmistoon kuuluvien kiinteistönvälittäjiemme avulla Kuopiossa. Mikäli tarjouksia ei kuulu tai oma tilanteesi vaatii ripeää toimintaa, voit aina lopettaa välitysprosessin ja myydä asuntosi yhteistyökumppanillemme jo luvatulla varmalla arvolla ilman myyntikuluja. Tämän vaivattomampaa tai varmempaa ei asuntosi myyminen enää ole!

Jätä asunnon myynti Kuopion alueella ammattitaitoisille kiinteistönvälittäjillemme!

Miten pystymme lupaamaan, että asuntosi Kuopiossa menee varmasti kaupaksi?

Olemme huomanneet, että hektisessä maailmassa hetivalmis on entistä suositumpaa ja etenkin remonttivapaat asunnot tekevät hyvin kauppansa. Yhteistyökumppaneiden ansiosta voimme tarjota asiakkaillemme astetta kokonaisvaltaisemman palvelun perinteisen asunnonmyynnin tueksi.

Millaisille asunnoille Varma Arvo -palvelu sopii?

Varma Arvo -palvelun kohteeksi sopivat etenkin alkuperäisessä kunnossaan olevat kerros- ja rivitalohuoneistot, jotka ovat päivittämisen tarpeessa. Arvioimme jokaisen asiakkaamme kohdalla erikseen, kannattaako asunto myydä vapailla markkinoilla vai onko kannattavampaa käyttää Varma Arvo -palvelua.

Varma Arvo voidaan antaa asunnoille, jotka täyttävät ehdot:

  • Asunto-osakeyhtiö sijaitsee Kuopiossa.
  • Taloyhtiön talous on kunnossa, eikä rakennuksissa ole vikoja.
  • Huoneisto on remontin tarpeessa ennen myyntiä.

Mikäli toteamme Varman Arvon sopivan asunnollesi ja päätät myydä asuntosi sinulle annetulla takuuhinnalla, yhteistyökumppanimme maksaa kaikki välitykseen liittyvät kulut puolestasi ja sinä vapaudut asuntosi myyntiin liittyvistä paineista nopeasti ja vaivattomasti.

Miltä kuulostaisi saada takuuhinta kodistasi? Se kuulostaa Varmalle Arvolle.

Varma Arvo tekee asunnon omistamisesta, vaihtamisesta ja myymisestä Kuopion alueella vaivatonta. Kutsu meidät arviokäynnille kotiisi tai pyydä heti asunnostasi Varma Arvo ja aloita toimeksiantosi vapauteen ja vaivattomuuteen.