Blogi

Asunto Mandaatin lisäpalvelut rakennusliikkeille

Olemme alusta asti halunneet ajatella kiinteistönvälitystä hieman laajempana kokonaisuutena ja kehittää alueellista toimintaa. Koko toimintamme ajan olemme tehneet yhteistyötä paikallisten rakennusliikkeiden kanssa ja positiivisten tulosten myötä haluamme myös laajentaa tätä toimintaa. Perinteisen kiinteistönvälityksen lisäksi Asunto Mandaatti haluaa tarjota mahdollisimman hyvät lisäpalvelut rakennusliikkeille kiinteistöjen laadukkaaseen ja nopeaan myyntiin. 

Suunnitellaan teidän tarpeisiinne sopiva kokonaisuus

Pyrimme luomaan mahdollisimman kokonaisvaltaisen lisäpalvelukattauksen, josta asiakkaan kanssa on helppo suunnitella mahdollisimman hyvin asiakkaan tarpeisiin toimiva kokonaisuus. Palvelut sisältyvät lähtökohtaisesti välityspalkkioon eli maksat palveluistamme vain kaupan toteutuessa. Alla yleisimmät lisäpalvelut rakennusliikkeille.

  • Sisustussuunnittelupalvelut -Sisustussuunnittelijoidemme suunnittelupalvelut mm. pintamateriaalien, valaistuksen ja tilaratkaisujen suhteen
  • Visualisointikuvat ennakkomarkkinointiin -Laadukkaat mallinnuskuvat kohteen oikeilla materiaaleilla ja tyyliin sopivalla sisustuksella
  • Laadukkaat valokuvat –Sisustussuunnittelijan stailaus ja ammattikuvaajan valokuvaus 
  • Stailauspalvelut –Stailattu asunto myynnintueksi asuntoesittelyihin
  • Palvelumuotoilu -Palvelumuotoilun menetelmiä hyödyntäen kohderyhmä  ja imago selkeäksi
  • Somemarkkinointi -Perinteisen markkinoinnin lisäksi kattava somemarkkinointi

Sisustussuunnittelupalvelut apuna kohteen suunnittelussa

Ymmärrämme Mandaatilla laadukkaan suunnittelun merkityksen osana rakennushankkeita ja haluamme tarjota asiakkaillemme suunnittelutiimin ammattitaitoista suunnitteluosaamista. Sisustussuunnittelijoiltamme löytyy ymmärrystä niin tämän hetken trendeistä kuin ajattomista ratkaisuista.

Pystymme auttamaan esimerkiksi kohteiden pintamateriaalivalinnoissa, valaistuksen suunnittelussa tai tilaratkaisujen pohdinnassa.

Tuotteiden ja materiaalien suhteen meiltä löytyy luotettavia verkostoja tai vaihtoehtoisesti voidaan mennä asiakkaan valitsemilla toimittajilla. Suunnittelu on aina asiakaslähtöistä ja siinä huomioidaan asiakkaan lähtökohdat ja rajoitteet.

Meidän kauttamme onnistuu myös laadukkaat suunnitelmakoosteet ja -esittelyt, tarvitaan niitä sitten työmaalle työohjeeksi tai asiakkaalle esittelymateriaaliksi. Tyylikkäällä ja viimeistellyllä ilmeellä luodaan pohja laadukkaasta kokonaispalvelusta.

Mallinnetut visualisointikuvat ennakkomarkkinointiin

Usein kohde olisi hyvä saada myyntiin jo ennen valmistumista ja tarvitaan laadukkaat materiaalit asunnon esittelyyn. Monet asiakkaat ovat tottuneet laadukkaisiin visualisointikuviin, joiden kautta tilat hahmottuvat aivan uudella tasolla. Visualisointikuvien kautta asiakas hahmottaa asunnon tilaratkaisut, tunnelman ja saa jo ideaa asunnon sisustamiseen. 

Visualisointikuvien mallintamiseen tarvitsemme asunnon pohjakuvan mittakaavassa ja listauksen käytettävistä materiaaleista. Uudiskohteissa tarvitsemme pohjakuvan lisäksi leikkaus-, julkisivu- ja asemakaavapiirustukset. Remontoitavissa kohteissa pohjakuvan lisäksi riittää valokuvat tai käynti kohteessa.

Suunnittelutiimimme hyvällä tyylitajulla asunnon pintamateriaalit saavat kaverikseen tyyliin sopivat huonekalut ja somisteet luomaan eheän kokonaisuuden. Tilaan mittasuhteiltaan sopivilla huonekaluilla asiakas ymmärtää asunnon ulottuvuudet ja saa realistisen kuvan asunnon tiloista. Tällä palvelulla asuntosi myyntiprosessin saadaan vauhtia ja parhaassa tapauksessa jo myytyä ennen valmistumista.

Ammattikuvaajan ja stailaajan yhteistyöllä laadukkaat myyntikuvat

Laadukkaat myyntikuvat on meidän vahvuus. Haluamme panostaa myyntikuviin, koska ymmärrämme niiden tärkeyden kohteiden myynnissä ja yrityksen imagossa. 

Käytämme kuvauksissa ammattikuvaajaa, jotta kuvat ovat teknisesti laadukkaita ja viimeisteltyjä. Ennen kuvauksia stailaajamme stailaa asunnon myyntikuntoon. Tyhjissä asunnoissa voimme hyödyntää laajaa stailausvarastoamme tai vaihtoehtoisesti pystymme käyttämään asiakkaan omia kalusteita ja somisteita. Ekologisena ratkaisuna käytämme myös lainatavaroita eli olemme tehneet yhteistyösopimuksia paikallisten liikkeiden kanssa.

Suunnittelemme kuvaukset tiimityönä välittäjän, kuvaajan ja stailaajan kanssa. Välittäjältä saamme kohteen myyntiin liittyvät tärkeimmät huomiot ja asiakkaan toiveet. Kuvaajalta löytyy näkemystä kuvakulmiin ja teknisiin ratkaisuihin kun taas stailaaja osaa huomioida kuvakulmat stailauksen, sisustuksen ja tunnelman kannalta.

Laadukkaat myyntikuvat toimivat loistavasti myös yrityksen referenssigalleriana ja hyödynnettävissä kuvamateriaalina myös yrityksen omassa markkinoinnissa.

Palvelumuotoilun menetelmillä imago selkeäksi ja somemarkkinoinnilla tutuksi

Asunto Mandaatin tiimin kautta on saatavilla perinteisen markkinoinnin lisäksi palveluita myös markkinointiin ja kohteiden imagon luontiin.

Yhtenä lisäpalveluna tarjoamme palvelumuotoilun menetelmiä, joilla voidaan selkeyttää tarjottavaa tuotetta. Menetelmien avulla voidaan selkeyttää esimerkiksi kohderyhmää, myyntivaltteja, imagoa tai markkinointia. Palvelumuotoilun hyödyntäminen projektin alussa selkeyttää ja antaa suuntaa myös mahdolliselle sisustussuunnittelulle. 

Kohdetta voidaan markkinoida alan suurimpien verkkosivujen lisäksi vahvasti myös sosiaalisessa mediassa. Sosiaaliseen mediaan pystymme tekemään mainontaa kampanjatyylisesti asiakkaan toiveiden mukaan. Markkinointi sosiaalisessa mediassa voi olla esimerkiksi kohteen rakennusaikaisten vaiheiden postaamista, materiaalien esittelyä, eri toimijoiden haastatteluita tai vaikkapa työtehtävien avaamista.

 

Voimme olla osana vahvistamassa omaa asuntomyyntiänne tai meidän kautta onnistuu myös koko myyntiprosessi ennakkomarkkinoinnista kaupantekoon. Meillä palvelukokonaisuus sisältyy välityspalkkioon, joten maksat vain meidän kautta tehdyistä onnistuneista kaupoista! Tämä varmistaa sen, ettet maksa turhasta, vaan halu saada kohteenne kaupaksi on yhteinen.

Mandaatin tiimi koostuu ammattitaitoisesta suunnittelutiimistä, sekä alan parhaimmistoon kuuluvista kiinteistönvälittäjistä Kuopiossa. Mikäli tämä koskettaa tai tulee tulevaisuudessa koskettamaan teidän tarpeitanne, otathan yhteyttä niin räätälöidään paras vaihtoehto teidän tarpeisiinne.

Lisätietoja