Blogi

Asunto Mandaatti on uudenlainen toimeksianto vapauteen ja varmuuteen asuntomarkkinoilla

Oman asunnon myynti voi olla pitkä ja ahdistava prosessi. Epävarmuus siitä, meneekö asunto kaupaksi ja tekeekö välittäjä varmasti parhaansa asuntokauppojen eteen, voi kuormittaa asunnon omistajaa. Me Asunto Mandaatilla haluamme vapauttaa suomalaiset asunnon omistamiseen liittyvistä huolista. Siksi lupaamme, että jokaisen asiakkaamme asunto saadaan myytyä tai vuokrattua, aina.

Asunnon myynti Kuopiossa

Kiinteistönvälitysbisnes tarvitsee remonttia. Liian usein kiinteistönvälityksessä keskitytään saamaan myytävästä kohteesta paras markkinahinta ja unohdetaan se, mikä asiakkaalle on oikeasti tärkeintä. Me Asunto Mandaatin perustajat, Toni Tanskanen sekä allekirjoittanut Sami Leppänen, halusimme asettaa asiakkaan tarpeen kiinteistövälityksen keskiöön ja samalla helpottaa erityisesti huonosti kaupaksi menevien asuntojen myymistä.

Idea uudenlaisesta kiinteistöalan yrityksestä alkoi konkretisoitua, kun tapasimme Tonin kanssa lounaalla. Lounaspöydän ääressä Toni kysyi, kiinnostaisiko minua lähteä perustamaan uudenlaista kiinteistönvälitysyritystä. Yrityksen yhteistyökumppanina toimisi Tonin vakavarainen rakennus- ja remontointiyritys Insaco Group, ostaisi huonosti kaupaksi menevät asunnot, remontoisi ne ja antaisi asunnot myytäväksi uudelle välitysyritykselle. Vastasin kyllä, ja siitä lähti liikkeelle Asunto Mandaatin liikeidean hierominen toimivaksi kokonaisuudeksi.

Asunto Mandaatti on lupaus siitä, että asiakkaan asunto saadaan myytyä, aina.

Asunto Mandaatin ja Insaco Groupin tiivis yhteistyö mahdollistaa kiinteistöalalla aivan uuden ja ainutlaatuisen toimintamallin, jota kutsumme Varmaksi Arvoksi. Varma Arvo tarkoittaa, että jokaisen asiakkaan asunto saadaan myytyä sataprosenttisella varmuudella, vähintään takuuhintaan.

Teemme jokaiselle asunnolle kattavan myyntisuunnitelman, ja annamme asunnon myyntiin kaksi vaihtoehtoa: asunto voidaan myydä joko perinteisesti vapailla markkinoilla tai suoraan Insaco Groupille, mikä voi olla etenkin huonokuntoisten asuntojen kohdalla järkevämpi vaihtoehto. Jälkimmäinen vaihtoehto takaa, että asuntokaupat pystytään tekemään nopeasti, asiakas saa takuuhinnan suoraan tililleen, eikä hänen tarvitse huolehtia välityskuluista. Insaco Group maksaa kaikki myymisestä aiheutuneet kulut.

Vaikka asuntokauppoja ei syntyisi vapailla markkinoilla, Varman Arvon ansiosta asiakas ei jää asuntonsa kanssa pinteeseen. Jos asunto ei mene kaupaksi perinteiseen tyyliin, asiakkaalla on myyntiprosessin joka vaiheessa mahdollisuus myydä asunto Insaco Groupille takuuhintaan sovittuun päivämäärään asti. Voit siis olla rauhallisin mielin, vaikka näyttäisi siltä, että asuntosi ei näytä menevän kaupaksi.

Visiomme on vapauttaa suomalaiset asunnon omistamiseen ja myymiseen liittyvistä huolista

Me Asunto Mandaatilla hoidamme asunnon myynnin Kuopiossa aina asiakkaan tarpeita kuunnellen, ilman katteettomia lupauksia. Ensimmäinen käynti asiakkaan luona perustuu asiakkaan aidon tarpeen ja tahdon kuuntelemiseen: Onko tärkeämpää saada asunto myytyä esimerkiksi parhaaseen hintaan vai olisiko tarve saada asunto myytyä mahdollisimman nopeasti? Muodostamme hinta-arvion vasta käynnin jälkeen yhdessä myyntitiimin kesken. Näin siitä saadaan mahdollisimman realistinen. Emme siis anna heti ensimmäisellä käynnillä hinta-arviota, vaan pyrimme mahdollisimman realistiseen arvioon. Teemme asiakkaan tarpeiden pohjalta kattavan myyntisuunnitelman, ja saat asunnostasi aina myös Varma Arvo -tarjouksen, mikä takaa, että saat asuntosi myytyä varmasti takuuhintaan. Näin asuntosi saadaan myytyä 100 % varmuudella, aina.

Asuntoa myydessä vastaan voi tulla tilanne, että uusi koti on jo löytynyt, mutta vanhan asunnon myynti on vielä epävarmaa. Tämä jos mikä aiheuttaa ylimääräistä stressiä ja kysymyksiä: Tuleeko rahat uuteen asuntoon tarpeeksi ajoissa? Entä jos unelma-asunto meneekin ohi suun rahoja odotellessa? Mitä, jos jäänkin kahden asunnon loukkuun Lupaamme, että kanssamme vältyt kahden asunnon loukulta ja piinalliselta odotukselta: Varma Arvo -palvelumme takaa, että pääset vanhasta asunnosta eroon tarvittaessa salamannopeasti. Näin uuteen kotiin siirtyminen on helppoa ja huoletonta.

Asunto myyntiin Kuopiossa?