Blogi

Varma Vuokra – Huoleton tapa vuokrata asunto

Kuinka Varma Vuokra -palvelu toimii asuntojen vuokrauksessa?

Oman asunnon vuokraaminen ja luotettavan vuokralaisen löytäminen voi olla stressaavaa. Varma Vuokra -palvelulla haluamme tarjota asunnon omistajille mahdollisimman helppo ja huoleton tapa vuokrata asunto sekä saada vakaata vuokratuottoa.

Kolme yleisintä vuokranantajan riskiä asunnon vuokrauksessa ovat yleensä: 1. vuokralaisen maksukyvyttömyys, 2. asunnon vahingoittuminen, 3. vuokralaisen sopimusrikkomukset.

Varma Vuokra -palvelu perustuu siihen että vuokranantaja saa vuokran aina ajallaan. Asunto Mandaatti takaa vuokran ja hoitaa vuokravalvonnan koko vuokrasuhteen ajan. Näin vuokranantajan ei tarvitse kantaa riskiä siitä, maksaako vuokralainen vuokran ajallaan. Tällöin sekä välittäjällä että vuokranantajalla on aidosti yhteisenä tavoitteena löytää asuntoon luotettava ja pitkäaikainen vuokralainen.

Edesautamme myös asunnon kunnon ja arvon säilymistä tekemällä kattavan muuttotarkastuksen aina vuokralaisen vaihtuessa. Hoidammme myös yhteydenpidon vuokralaisen kanssa vuokranantajan puolesta niin mahdollisissa ongelma tapauksissa kuin muutenkin koko vuokrasuhteen ajan.

Tämän vaivattomampaa tai riskittömämpää ei asuntosi vuokraaminen enää ole! Katso alla oleva video jossa kerromme palvelustamme.