Blogi

Tonin ja Samin ajatuksia ja terveisiä Asunto Mandaatin ensimmäiseltä vuodelta

On kulunut jo vuosi siitä, kun toimistomme avasi ovensa ja lähdimme mukaan kiinteistönvälitystoimintaan.

Ensimmäinen toimintavuotemme on ollut vilkas. Näinkin lyhyeen aikaväliin on mahtunut paljon hyviä onnistumisia, kuin myös maailman tilanteesta johtuvaa epävarmuutta, mikä näkyy myös asuntomarkkinoilla. Vuoteen on siis mahtunut kaikenlaista mm; korona, Ukrainan sota, energiakriisi ja korkojen nousu. Nämä kaikki muokkaavat lyhyelläkin aikavälillä asuntojen myynti- ja ostohalukkuutta, sekä tekevät markkinatilanteesta vähemmän ennustettavan.

Ensimmäisenä vuotena olemme strategiamme mukaisesti onnistuneet saamaan loistavia ihmisiä meille töihin. Kiinteistönvälitykseen saimme alan kokeneet konkarit Hannu Hyttisen ja Laura Törmän. Stailaukseen Anni Savolaisen ja Sandra Alhroosin. Ensimmäisen puolen vuoden jälkeen starttasimme vuokravälityksen, jonka kippariksi lähti alan kokenut välittäjä Jani Lapinsalo. Alkuhetkistä alkaen meidän some- ja sisältöstrategina on toiminut Reetta Häkli, jolla on alalta monipuolista kokemusta.

Kaikesta huolimatta, suuntaamme katseet kohti tulevaa ja pyrimme kehittämään toimintaamme epävarmasta markkinatilanteesta huolimatta.

Keskittymällä tekemään kovasti töitä ja huomioimaan asiakkaidemme todelliset tarpeet, tulemme onnistumaan tavoitteissamme tulevalle vuodelle. Sillä ihmisten tarve asua ei tule poistumaan nyt, eikä tulevaisuudessa. Meidän palveluillamme pystymme tarjoamaan asiakkaille aina ajankohtaista ja tarpeiden mukaista myynti- tai vuokrapalvelua.

Välitämme – Varmasti

Ensimmäisen toimintavuotemme lukuja:

-Työntekijät: 8

-Liikevaihtoarvio 400 000€ – 500 000€

-Asuntoja myyty 115 kpl

-Varma Vuokra -sopimuksia 22 kpl

Haluamme kiittää työntekijöitämme, yhteistyökumppaneitamme ja asiakkaitamme!