Blogi

Kiitos luottamuksesta!

Asunto Mandaatin välitystoiminta lähti käyntiin lokakuussa 2021. Tietysti meitä kaikkia jännitti, miten Kuopiolaiset ottavat uuden välitysliikkeen vastaan, mutta helpotuksen huokaisuja on tullut jo moneen kertaan. Vastaanotto on ollut ihan mahtava! Nöyrästi haluamme jo tässä vaiheessa kiittää kaikkia teitä, ketkä olette luottaneet meihin.

Sami aloitti välitystoiminnan pyörittämisen käytännössä yksin, mutta jo ensimmäisen kuukauden aikana myyntiin tuli 11 kohdetta ja niiden parissa riitti töitä. Marraskuussa Hannu aloitti työt ja sitä myötä kohteita alkoi luonnollisesti tulla lisää. Alusta alkaen Annin vastuulla oleva stailaus lähti pyörimään hyvin, ja valokuvaajan kanssa löytyi nopeasti yhteinen sävel. Eniten kiitosta on tullut stailauksista ja valokuvista. Asiakkaat ovat olleet todella tyytyväisiä, ja jopa inspiroituneet sisustamaan kotejaan uusiksi Annin stailauksien pohjalta.

Tähän mennessä myyntiin on julkaistu 60 kohdetta, joista 26 oli kerrostaloa, 8 omakotitaloa, 17 rivitaloa/luhtitaloa, 1 paritalo, 3 tonttia, 1 mökki ja 4 autopaikkaa. Näistä on myyty 43 kohdetta, joista kolme myytiin suoraan Varma Arvo -palvelun kautta yhteistyökumppanillemme. Keskimääräinen myyntiaika kohteilla oli 9 päivää*. Kyllä, luit oikein: 9 päivää.

Kädet ovat todellakin olleet täynnä töitä, eikä vauhti tunnu laantuvan ollenkaan!

Laura tuli onneksi vahvistamaan välitystiimiä ja se on hyvä, sillä lisäkäsiä tarvitaan! Annin avuksi stailaukseen saatiin Sandra, jolla on muotoilijan koulutus ja asuntostailaus on ennestään tuttua. Toni keskittyy kehittämään Mandaattia niin, että voisimme palvella asiakkaiden asumiseen liittyviä huolia vieläkin kokonaisvaltaisemmin. Reetta pitää huolen, että myytävät kohteet ja ajankohtaiset asiat tulevat selkeästi ja visuaalisesti esiin sosiaalisen median kanavilla.

Välitystoiminnassa ja niiden menestyksessä tärkeimmässä roolissa ovat ihmiset, ja nyt tuntuu, että meillä on sekä omasta, että asiakkaiden mielestä huippu tiimi! Lyhyessä ajassa on siis tapahtunut paljon, ja paljosta saamme olla kiitollisia. Nyt voimme todeta, että ensimmäiset 4 kuukautta ovat olleet meille hyvät. Jatkamme tyytyväisinä, mutta nöyrästi eteenpäin ja pyrimme kasvattamaan lisää luottamusta Kuopion asuntomarkkinoilla.

Kiitos kun luit tämän blogin, toivottavasti törmätään, kun tarvitset asuntoasioissa apua!

*Alma talent KIVI kiinteistönvälitysjärjestelmä & Myyntipro 2/2022