”Pyrin hyödyntämään työssäni kiinteistönvälittäjän töiden tuomaa kokemusta ja sitä kautta pohtimaan, mikä asiakkaille on tärkeää ja hyödyllistä tietoa”

Työni Asunto Mandaatilla on sisällön suunnittelua ja tuotantoa sosiaalisen median kanaviin. Lisäksi toimin assistenttina välittäjille, mitä varten minulta löytyy laillisen kiinteistönvälittäjän pätevyys. Olen hoitanut muutaman kiinteistövälitysfirman somemarkkinointia sen jälkeen kun lopetin täyspäiväisen kiinteistönvälittäjän työt 2017 ja lähdin opiskelemaan, mutta nyt on mahtavaa voida hyödyntää alan osaamista sisältöstrategina Asunto Mandaatilla.

Opiskelen työn ohella erikoisjuristin tutkintoa, pääaineena rikos- ja prosessioikeus. Luova työ tasapainottaa ja virkistää opiskelun ohella. Vapaa-ajalla viihdyn parhaiten mieheni kanssa mökillä/tontilla, missä on luontoa, järvi ja ennen kaikkea rauha. Rakastan avantouintia, erilaisia projekteja, sienestystä, metsän rauhaa ja unelmoimista. Yksi iso unelma onkin rakentaa oma koti Siilinjärvellä sijaitsevalle rantapaikallemme.